Algemeen

Hulp uit onverwachte hoek

Nog geen week geleden ontvingen wij een mail: “Ik ben Nicole, heb mijn baan opgezegd, wil honden helpen, zit in Spanje en heb jullie gegoogled. Graag rij ik met mijn twee eigen rescues naar Griekenland om te komen helpen…”

Natuurlijk stond het er even anders, maar hier kwam het dus op neer! Stomverbaasd belde Petra met Nicole om te horen dat zij het echt meende! Ze was nu in Spanje, zag dat daar eigenlijk alles wel goed op de rit was en was al googlend bij FTS uitgekomen! Ze zag dat we hulp nodig hadden en wilde geheel belangeloos naar onze “Safe Haven to be” rijden om te zien hoe ze ons kon helpen.

Nicole is er nu drie dagen; ze is, zonder kennis, aan het ervaren hoe het is in onze noodopvangen, hoe het is om in Griekenland koud van de boot af meteen al je eerste gedumpte hond tegen te komen, hoe het leven van onze rescuers eruit ziet. En ze is tijdens haar ervaringen aan het filmen. Zij ervaart eerst en vraagt later, wat een heel puur beeld geeft van de situatie. Haar filmpjes post zij op YouTube en zijn hier te bekijken: Nicole goes Greece for FTS

Kijken jullie mee met alles wat Nicole tegenkomt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *