De FTS 1 Euro Club

Sponsor ons door maandelijks een vast, klein bedrag over te maken en lid te worden van onze club!

Elke euro telt

Het lijkt niets € 1,00 toch is het al 1 ontwormingspil, 1/7e vaccinatie, 1/16e big bag hondenvoer om maar wat te noemen. Dus als 16 mensen meedoen voor structureel € 1,00 per maand, dan is dat alweer 1 zak voer. Uiteraard is elke extra euro ook welkom.

FTS 1 euro club: wat kun je met 1 euro?

Hoe gaat de ‘De FTS 1 Euro Club’ in zijn werk?

Lid zijn van ‘De FTS 1 Euro Club’ houdt in dat je iedere maand een automatische overschrijving doet van 1 Euro (mag natuurlijk meer). Voor jullie misschien een kopje koffie, voor ons 1 ontwormingspil, 1/7de vaccinatie of 1/15de big bag voer! Alle beetjes helpen echt!

Wat doen we met uw bijdrage?

De vrijwilligers werken dag en nacht om de (zwerf-) honden en katten een veilig en gezond leven te geven. Het blijft helaas maar doorgaan en doorgaan; de toestroom van gevonden en/of gedumpte pups en ook volwassen hondjes, de ziektes en verwondingen die deze hondjes hebben en de castraties en sterilisaties die we laten uitvoeren (hoofdzaak!). Kort en bondig gezegd; de dierenarts-, voer-, transport-, anti parasieten kosten, onderdak en verzin het maar… het gaat maar door. Wij van FTS doen enorm ons best om altijd te helpen, en dit betekent dus ook dat wij altijd de kosten willen kunnen dragen.

Help ons zwerfdieren helpen

Door mee te doen kun jij dus het verschil maken. Elk lid betekent voor ons toch weer een stukje vast maandelijks inkomen. Kun je dus nagaan wat alle kleine beetjes samen maandelijks betekent voor onze safe haven en de dieren! Bij een groot aantal leden: extra zakken voer, een mogelijke operatie en of een sterilisatie/castratie!

Laat ons de grootste club worden en word lid!

Ons rekeningnummer is:

NL14BUNQ2042048275
BIC: BUNQNL2AXXX
t.n.v. Stichting for the Strays – Paws of Greece

o.v.v. ‘De FTS 1 Euro Club’.

Of via Paypal: paypal.me/FTSPoG

Nodig familie & vrienden uit

Misschien willen uw familie en vrienden ook wel lid worden van onze club! Nodigt u ze uit? Laten we er samen een succes van maken en het leven verbeteren van vele honden en katten in het Griekse Trifilia!