Foster intakeformulier

Intakeformulier (aspirant) Foster

Stichting For the Strays – Paws of Greece (FTS)
Wij, Stichting For the Strays – Paws of Greece (FTS), vragen u deze lijst in te vullen, zodat we alvast een indruk krijgen van u en uw situatie en daarmee de match in kunnen schatten met de foster hond.

Vriendelijk verzoeken wij u deze lijst zo volledig mogelijk in te vullen en aan ons te retourneren.
Na ontvangst nemen wij contact met u op. Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, voor meer informatie verwijzen wij u naar het privacybeleid op onze website.


U kunt het formulier ook downloaden en na het invullen aan ons mailen.

Fosterformulier


B. De hond

6. De hond kan in het begin (op straat) onzeker zijn. Hij moet wennen aan de nieuwe omgeving, nieuwe geluiden, alle nieuwe indrukken. Daarbij is hij de eerste tijd nog niet aan u gehecht; hij moet leren dat u de nieuwe roedel bent. Wij willen daarom dat u de hond niet los laat lopen en dat u het anti-ontsnappingstuig blijft gebruiken. Wij hebben diverse maten op voorraad en nemen deze mee naar de plek van aankomst. Zorgt u er alstublieft voor dat het in goede conditie mee gegeven kan worden met de hond. Bent u hiertoe bereid?
8. Waar verblijft de hond wanneer u?

Opvoeding hond

8. De normale kosten worden vergoed door de stichting. Wij stellen het op prijs als u het voer wil aanschaffen. Voor alle overige benodigdheden en te maken kosten, vragen we u voor uitgave contact op te nemen met de stichting. Bent u hiertoe bereid?
9. Ondanks onze zorgvuldige (medische) screening kunt u te maken krijgen met onverwachte (medische) vraagstukken. (Denk aan gezondheid en gedrag). Wij willen u vragen, indien mogelijk, (dus niet bij spoed) eerst contact op te nemen met de stichting. Bent u hiertoe bereid?

D. Belangrijke informatie

1. Wij doen bij alle (aspirant) fosters een (virtueel) huisbezoek, heeft u daar bezwaar tegen?
4. Wij zijn afhankelijk van beschikbare vluchten. Dat maakt dat de hond, nadat de procedure volledig is afgerond, op de eerstvolgende beschikbare vlucht wordt gepland, op voorwaarde dat de hond medisch klaar is. Dat wil zeggen: alle benodigde vaccinaties zijn tijdig toegediend (rabiës termijn is hierbij leidend), de hond is behandeld tegen parasieten, de hond is gesteriliseerd/gecastreerd indien mogelijk en volledig gezond verklaard. Indien er geadopteerde honden klaar staan om te reizen, zullen zij voorrang krijgen op een foster hond.
Heeft u begrip voor deze maatregel?

Wij nemen na ontvangst van dit formulier de aanvraag in behandeling en nemen telefonisch contact met u op.

Indien het huisbezoek wordt goedgekeurd mogen we u feliciteren!
Dan krijgt u er een nieuw, tijdelijk, gezinslid bij.