Vacatures vrijwilligers

Onze team bestaat uit vrijwilligers die zich dagelijks inzetten voor de zwerfdieren in Griekenland. En er is altijd genoeg te doen. Wilt u ook meehelpen?

Waar hebben we behoefte aan?

Social media content maker

Onze social media kanalen zijn heel belangrijk voor ons. We zoeken iemand die structureel onze feeds levend gaat houden door pakkende ‘Tiktoks’ te maken om op diverse social media kanalen te kunnen delen.

Bent u handig met Social media en het maken van content hiervoor in de juiste formaten?
Bent u grafisch ingesteld zodat u de content er fantastisch uit laat zien?

We zijn op zoek naar iemand die:

  • zelfstandig kan werken,
  • zeer netjes Engels schrijft,
  • content van FB afhaalt en met filmpjes van ons, zelf content ontwikkeld,
  • succesverhalen schrijft,
  • rescues goed in beeld brengt,
  • dagelijks tijd heeft om hier mee aan de slag te gaan.

Neem contact op via wehelpdogs@adopteereenhondfts.nl


FTS Kalender 2025 knutselaar

Traditie! Elk jaar brengen we de FTS jaarkalender uit. Alle adoptanten mogen de mooiste foto’s van hun hond(en) insturen. En de super knutselaar van dat jaar, maakt daar een fantastische kalender van.

Bent u handig met de computer, heeft u gevoel voor zulke dingen en vindt u het leuk om de FTS kalender voor 2025 samen te stellen? Stuur ons dan nu een bericht.

U gaat dan de komende maanden:

  • Oproepjes doen.
  • Foto’s verzamelen en de leukste uitkiezen.
  • De kalender voor 2025 samenstellen

De opbrengst van de kalender gaat 100% naar de (verzorging) van onze hondjes en katten op de FTS Safe Haven en de straten van Trifilia.


Fondsen & goederen wervers

Bent u zo’n netwerk-ster? Iemand die makkelijk belt / contact legt? We zoeken vrijwilligers die het een uitdaging vinden om op structurele basis bezig te zijn met netwerken en fondsen werven. Iemand die representatief en respectvol onze stichting vertegenwoordigd en goede relaties opbouwt. Bent u zo iemand en heeft u een warm hart voor onze dieren? Neem dan contact met ons op via wehelpdogs@adopteereenhondfts.nl


Chauffeur transportkratten (Den Oever / Schiphol)

Wie houdt van autorijden, heeft een auto ter beschikking en wil gemiddeld 2x per maand een ritje voor ons maken. Het kan de ene maand wat meer en de andere maand wat minder zijn.

Het gaat voornamelijk om de transportkratten (flightboxen) waar de honden in worden vervoerd. Deze moeten meestal heen en weer gereden worden van Schiphol naar Den Oever of andersom. Het kan ook voorkomen dat u de kratten naar het huisadres van de vluchtbegeleider brengt.

Vervoer van de spullen kan in een gewone auto waarvan de achterbank plat kan. De kratten zijn uit elkaar gehaald en in plastic verpakt.

De vluchten vertrekken vaak ’s morgens heel vroeg, u levert de goederen dan midden in de nacht af op Schiphol.

Het meest ideaal zou zijn als u in Noord Holland woont.


Vluchtbegeleiders

Vliegt u vanaf de luchthavens Kalamata of Athene naar Nederland? Dan kunt u als vluchtbegeleider een of meerdere zwerfdieren naar hun gouden mandje helpen. Op uw vlucht begeleidt u dan een hond naar Nederland. Vervolgens kan de adoptant of foster de hond van u overnemen op de luchthaven.


Klussers (Griekenland)

De FTS safe haven kan altijd handige mensen gebruiken voor reparatiewerkzaamheden en het opknappen of verder uitbouwen van onze Safe Haven. Een vakantie naar Griekenland en dan wat klussen? Van harte welkom!


Hulp op onze FTS Safe Haven (Griekenland)

Knuffelen met de honden en katten, foto’s maken, helpen met schoonmaken, helpen met voeren, medicijnen toedienen, reparatie werkzaamheden, honden leren wandelen aan de lijn en nog veel meer te doen.


Workaway vrijwilligers (Griekenland)

Ga een periode helpen op de Safe Have in Trifilia (Western Peleponesse), Griekenland. Honden en katten borstelen, verzorgen en knuffelen, klussen, schoonmaken, wandelen met de honden, Giannis & Nikos helpen. Zie voor meer informatie de Workaway website of neem contact met ons op!


Aanmelden

Mail ons op wehelpdogs@adopteereenhondfts.nl en vertel ons waar u goed in bent, wat u graag zou willen doen en wanneer / hoe vaak / hoe lang u beschikbaar bent.

Vrijwillige functies zijn vrijwillig maar niet geheel vrijblijvend. Wanneer we u in het team verwelkomen, rekenen we wel op u!