U kunt ons helpen: Help de zwerfdieren in Griekenland

Bent u ook zo begaan met het lot van de zwerfdieren in Griekenland? Wij doen ons best een verschil te maken en elk dier dat we kunnen helpen is er één! Wilt u ons helpen om zoveel mogelijk dieren een beter leven te geven? Hieronder zetten we op een rij welke mogelijkheden er zijn:

Adopteer een hond of kat

U wilt graag een nieuwe huisgenoot en heeft besloten een viervoeter uit Griekenland te adopteren

Adopteer een dier op afstand (Virtuele adoptie)

Al onze dieren kunnen op afstand worden geadopteerd. Dat kan al vanaf een periode van 3 maanden en uiteraard tot het dier echt wordt geadopteerd. Dat is toch het mooiste cadeau voor de virtuele adoptant. We bieden verschillende opties aan. Kijk eens wat in uw situatie past en steun één of meerdere dieren op afstand.

Wordt foster / gastgezin

Permanent een hond in huis nemen past u (op dit moment) niet. Maar tijdelijk een hond opvangen, tot rust laten komen en langzaam laten wennen in het leven bij de mens in huis kan ook! U bent dan de brug voor de hond, van een hard leven in Griekenland naar een warm en liefdevol thuis.

Wordt vrijwilliger

Wilt u uw tijd en energie, uw kennis en kunde inzetten om ons te ondersteunen? Enthousiaste vrijwilligers zijn altijd welkom!

Doe een Workaway project

Ga een periode helpen op de Safe Have in Trifilia (Western Peleponesse), Griekenland. Honden en katten borstelen, verzorgen en knuffelen, klussen, schoonmaken, wandelen met de honden, Giannis & Nikos helpen. Zie voor meer informatie de Workaway website of neem contact met ons op!

Doneer direct

U kunt uw donatie aan ons overmaken op de volgende manieren:

Wij zijn een ANBI, uw donatie is aftrekbaar van de belasting.

Doneer structureel

Via de FTS 1 euro club kunt u ons structureel sponsoren. U maakt zelf minimaal € 1,- per maand aan ons over. Uiteraard mag u ook een ander bedrag overmaken. Als vele mensen een euro storten, kunnen we daar vele honden en katten mee helpen!

Een bedrijf? Sponsor ons dan!

U heeft een bedrijf en wilt ons sponsoren!
Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via wehelpdogs@adopteereenhondfts.nl

Via Sponsorkliks kunt u inkopen doen bij uw favoriete webwinkel en zonder dat u daar iets extra’s voor hoeft te betalen, ontvangen wij commissie over uw aankopen. Het enige wat u hoeft te doen is naar de betreffende webwinkel te gaan via een linkje op onze website! Simpel geheel anoniem en superfijn voor de dieren!

Volg ons op Facebook

Alle laatste nieuwtjes, updates over onze dieren en o.a. de zondag-loterij met geweldige prijzen voor uzelf of uw viervoeter(s) vindt u op onze Facebookpagina. U kunt ons helpen door ons te volgen, berichten te liken en delen en mee te doen aan sponsoracties en de loterijen!

Doe mee aan onze facebook veilingen

Op onze speciale Facebookpagina veilen wij regelmatig de leukste items. Uiteraard gaat de opbrengst geheel naar de dieren!

Geef feeback / een review

Heeft u ervaring met onze werkwijze, gefosterd, een hondje geadopteerd of bent u virtuele adoptant? Deel uw ervaring dan met anderen. Plaats een beoordeling op Facebook, verhuisdieren.nl of stuur ons een mailtje met de beoordeling en een leuke foto van uw via ons geadopteerde hond en als u wilt, uzelf. Dan plaatsten wij deze op de website. U helpt daarmee om andere mensen vertrouwen te geven in onze stichting.


Wij zijn een ANBI (algemeen nut beogende instelling)

U mag uw donaties aan een ANBI aftrekken in uw aangifte inkomstenbelasting.
Ons RSIN nummer is 860942004.