Gratis sponsoren via Sponsor(Klik)s

Met Sponsor(Klik)s kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan For the Strays – Paws of Greece, zonder dat het u een cent kost!

Winkel (ook bij de grootste online winkels) en draag gratis bij

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en onze stichting ontvangt hiervoor geld. Grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia doen ook mee. Bestel hier iets en een percentage van het aankoopbedrag gaat naar de stichting. En nogmaals, het kost u niets extra!

Wilt u For the Strays – Paws of Greece ook GRATIS sponsoren? Doe dan voortaan al uw online aankopen via de Sponsor(Klik)s link. Voor u een kleine moeite, voor ons zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt gratis doneren via Sponsor(Klik)s?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten zij op de bankrekening van For the Strays – Paws of Greece. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit waar wij 75% van ontvangen.

U blijft anoniem

Noch Sponsor(Klik)s, noch For the Strays – Paws of Greece weet wie er iets besteld heeft. Sponsor(Klik)s weet alleen:

  • Bij welke webwinkel iets is besteld.
  • Wat het orderbedrag is van de bestelling.
  • Dat de commissie voor onze stichting is bedoeld.

Dat weten ze omdat u via Sponsor(Klik)s naar de betreffende webwinkel bent gegaan. En de gegevens zijn nodig om de commissie aan de juist partij te kunnen uitbetalen.

Over welke producten krijgen wij commissie?

In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven. Dus helaas krijgen we geen bijdrage als u een boek koopt. Maar gelukkig wel bij alle andere dingen die u aanschaft. Zelf als u een vakantie boekt

Over Sponsor(Klik)s

Sponsor(Klik)s is al sinds 2011 actief. Duizenden verenigingen nemen actief deel en zorgen zo samen voor hoge omzetten bij veel winkels. Daardoor ontvangt Sponsor(Klik)s hoge commissies en kunnen ze goede commissie-afspraken maken met de winkels.

Alleen wanneer u naar de webwinkel gaat via de Sponsor(Klik)s pagina speciaal voor onze stichting, kan Sponsor(Klik)s registreren dat er commissie moet worden betaald. Als u rechtstreeks een bestelling doet bij die webwinkel, levert dat geen commissie op voor onze stichting.

Sponsor stichting for the strays gratis via sponsorkliks

De dieren zijn u dankbaar

Namens de dieren bedankt voor de extra moeite die u neemt om uw favoriete webshop te bezoeken via ons!