Algemeen

Geslaagde klik actie Animal Webaction!!!

Onze rescuers tijdens de aflevering

YES!!!! Vandaag was het zover!!!

Als onze volgers, weten jullie dat we begin augustus als testproject dienden voor Animal Webaction om te klikken voor voer voor onze vrijwilligers. Vergis je niet! Er zit ontzettend veel werk in het opzetten van zo’n campagne aan zowel de kant van AWA als hier in Nederland en Griekenland en nadat de juiste mensen langsgekomen waren, de diverse slopende vergaderingen gevoerd, foto’s gemaakt en de campagne geschreven… gingen we live…

Voor ons én voor Griekenland, want als bleek dat het bij ons goed liep, zou AWA overwegen Griekenland in hun bestand op te nemen.
Het liep niet… we bereikten geen mensen en er werd niet geklikt.
Morgane (van AWA) bleef ons gerust stellen en de communicatie vanuit AWA bijstellen om zoveel mogelijk klikkers en donateurs onze kant op te sturen en letterlijk op het uur van de waarheid, haalden we de eindstreep.

Ik zat op een terras in Griekenland te juichen en vreugdetranen te laten van geluk. (Ik was bezig met een transport :))Het heeft even geduurd voordat het er ook daadwerkelijk was, want in Griekenland hebben ze nog geen vaste voet aan de grond… maar kijk!!!! Daar is het! En geen dag te laat.

Bedankt aan onze volgers voor het klikken en delen, de mensen die mij erop wezen dat dit überhaupt bestaat en vanuit het diepst van mijn hart @Morgane van Animal Webaction
Ik snap nog steeds niet goed hoe we dit voor elkaar kregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *