Print pagina Naar adoptiedieren overzicht

Bizkit 🇬🇷 (Ter adoptie)

Adoptiehod Bizkit ligt klaar voor een bellyrub
 • Naam: Bizkit
 • Leeftijd: ± 2 jr en 7 mnd
 • Geslacht: Reu, gecastreerd
 • Maat: Grote middelmaat (geschat)Alle maten en gewichten zijn een schatting. Het betreft een gemiddelde van wat de hond zou moeten wegen, in de winter zijn onze hondjes altijd iets forser.
 • Locatie: Griekenland FTS
 • Geboren: ± 10 december 2021
 • Gevonden: ± 30 januari 2022
 • Karakter: blij, speels, onderzoekend, leuk met honden en mensen
 • Kan met andere honden: Ja
 • Kan met katten: Onbekend
 • Kan met kinderen: Onbekend
 • Hoogte: ± 59 cm
 • Gewicht: ± 35 kg

Hoe het nu gaat met Bizkit

Update 28-05-2024
Bizkit heeft een wat lastigere periode achter de rug. Hij had het heel zwaar alleen. We zagen hem achteruit gaan en hij vermagerde vreselijk. We hebben hem naar de dierenarts gebracht om allerlei bloedtesten bij hem te doen, maar op elk gebied is hij kerngezond. Bizkit kwijnde dus weg van eenzaamheid. Daarnaast werd hij ook nog gestoken of gebeten door? Ja door wat? Er zijn geen camera’s in de kennels, dus we weten niet wat het geweest is, alleen dat hij vreselijk opgezwollen was. Gelukkig is het goed gekomen.

Er is niet altijd ruimte om te schuiven in de kennels, maar toen Ziki in foster ging, kwam er een kennel ‘vrij’ met twee teefjes (Lilly en Mary). Bizkit werd geïntroduceerd en doet het fantastisch. Hij leeft weer op! En hij zit nu heel dichtbij de caravan area, Giannis kan dus mooi opletten hoe het met hem gaat.

Het allermooiste zou natuurlijk een eigen huisje zijn met zijn eigen mens(en).

Bizkit's verhaal

Het begin
In de nacht van 29 januari 2022 werden 8 pups in een doos gedumpt naast de havenhokjes. We schatten dat ze ongeveer 50 dagen oud waren. Ze waren hongerig. We vonden een tweede verlaten hotel in Kyparissia waar ze konden verblijven: abandoned II. Het nest werd ‘Boxed-In’ genoemd.

Uiteindelijk verhuisden ze naar de FTS Safe Haven. Wanneer je in hun kennel kwam, werd je overstelp door liefde. Ze willen allemaal bij je zijn en met je spelen en kroelen.  Bizkit is een heel sociaal hondje, zowel met honden als met mensen. Hoe hij met katten is, weten we niet, maar kunnen we onderzoeken in onze kattenren.

Update 19-12-2023
Bizkit is gecastreerd. Hoog tijd voor een update! Wanneer je in de kennel van Bizkit binnenkomt, moet je je schrap houden. Als een lawine van hondjes die willen knuffelen, komen de 4 B’s op je af. Bizkit gaat vervolgens meteen naar de grond voor een heerlijke belly-rub-knuffelsessie. Hij laat daarbij soms een beetje plas lopen. Hij lijkt een onderdanig hondje.

Bizkit is fantastisch met kinderen en mensen en heel goed met zijn 3 broertjes (Binky, Bobby en Boaz) in de kennel. Hij is eigenlijk nog nooit bij andere hondjes gezet, maar met de broertjes is ondanks het samen puberen geen strijd. Bizkit vindt uit zijn comfort zone stappen wel heel lastig. Toen hij aangelijnd werd om mee te gaan naar de de auto voor zijn castratie, deed hij heel veel poepjes en plasjes onderweg. Ook in de dierenarts praktijk liet hij nog e.e.a. lopen. Het is jammer, dat we met zoveel honden op de safe haven niet de tijd hebben om dit soort simpele dingen met de hondjes te oefenen. Soms even aan de lijn meenemen, kan zo’n verschil maken. En dus heeft Bizkit het moeilijk, wanneer er iets anders is, dan wat hij gewend is. Bizkit heeft een zachtaardig karakter, is speels met andere honden en super lief met (mini-) mensen. We zoeken voor hem een adoptant die veel tijd en geduld heeft om deze zachtaardige goedzak te begeleiden.

Update 13-03-2024
Bizkit is een sulletje. Nadat hij op 19-12-2023 gecastreerd is, werd hij natuurlijk weer netjes op zijn oude plekje teruggezet tussen zijn broertjes. Er veranderde alleen iets en nadat hij een aantal keer aangevallen werd, is hij in een lege kennel gezet. Bizkit doet het niet best alleen; hij kreeg een maatje in Tinqy. Het was heel gezellig! Tot Tinqy gesteriliseerd werd en niet meer de kennel in te krijgen was. Sindsdien zit Bizkit dus weer alleen. Frankie maakte een mooi hondenhuis voor hem, maar echt gelukkig is hij niet. Hij heeft behoefte aan een maatje: mens of dier… maakt niet uit!

Virtuele adoptie status van Bizkit

€ 0,00 van € 20,00

Helaas nog niet virtueel geadopteerd 😢.
Wilt u van een afstand bijdragen aan de verzorging? Klik hier en adopteer virtueel!