Print pagina Naar adoptiedieren overzicht

Lisa 🇬🇷 (Ter adoptie)

 • Naam: Lisa
 • Leeftijd: ± 11 jr en 0 mnd
 • Geslacht: Teef, gesteriliseerd
 • Maat: Middelmaat (geschat)Alle maten en gewichten zijn een schatting. Het betreft een gemiddelde van wat de hond zou moeten wegen, in de winter zijn onze hondjes altijd iets forser.
 • Locatie: Griekenland FTS
 • Geboren: ± 1 juli 2013
 • Gevonden: ± 1 juli 2017
 • Karakter: Zeer mens gericht, wil aandacht en knuffelen, zeer energiek, rent graag
 • Kan met andere honden: Ja, selectief
 • Kan met katten: Ja
 • Kan met kinderen: Waarschijnlijk
 • Hoogte: ± 51 cm
 • Gewicht: ± 35 kg

Hoe het nu gaat met Lisa

Update 05-06-2024
Lisa zit in het uiterste hoekje van de Safe Haven. Samen met Boulis slijt ze daar haar dagen en wacht op aandacht van de mensen die naar haar kennel inkomen. Eigenlijk ‘kom je niet meer van haar af’ wanneer je haar aandacht geeft. Lisa heeft zoveel te geven.
Ze geniet van elk contact! En hoe leuk is het dan dat Lisa, misschien wel omdat ze in die verre uithoek zit, geregeld haar kennel uitgehaald wordt om te gaan wandelen.
Dit doet ze heel goed! Inmiddels is de jonge energie er natuurlijk ook een beetje uit en wandelen en met een mens zijn is dan een cadeautje voor haar waar ze heel voorzichtig mee omgaat. Niet alle wandelingen verlopen ook echt als wandeling. Gisteren was het zo heet, dat Lisa besloot erbij te gaan liggen. Dat is oke, wij lopen in Nederland ook niet bij 30 graden! Voor haar was de aandacht en het ‘er even uit zijn’ genoeg. Corinne (Workawayer) noemde haar niet de meest knappe, maar ze is zeker een van de meest lieve!

Lisa's verhaal

Het begin:

Giannis werd over Lisa gebeld toen ze ongeveer 4 jaar oud was, en hoogzwanger… Hij heeft haar meegenomen en sindsdien zit ze op de safe haven.

Inmiddels is ze gesteriliseerd en een ontzettend lieve, aanhalige dame. Ze heeft veel energie en houdt van rennen. Ze kan bij andere honden, katten en kippen.

Ze is ongeveer 50cm hoog en wat aan de zware kant, maar dat zal ze er zeker aflopen, wanneer ze daar de ruimte voor krijgt.

Lisa’s maten: schofthoogte: 51 cm, nek omvang: 46 cm, borstomvang: 75 cm

Update 06-07-2022 

Lisa lag in Memi, voor het huisje van Giannis, aan de ketting. Een hele lange, dat wel, maar zij kon niet los tussen de anderen lopen omdat zij baknijd heeft en er eigenlijk altijd wel ergens iets lag wat te snaaien was. Ze heeft dus ook wat overgewicht, want hoewel ze enorm veel energie heeft, had ze niet de ruimte om te bewegen. En nu heeft ze dat wel! Ze is op de safe haven en van de ketting af. We gaan haar rustig introduceren in een kennel en tot die tijd verblijft ze bij Giannis bij de caravans. Welkom Lisa!

Update 23 april 2023
Lisa is inmiddels ongeveer 6 jaar oud. Ze zit samen met Boulis in een kennel. Bij het huisje in Memi zat ze het grootste gedeelte van de dag aan een ketting. Nu kan ze spelen en rennen in de kennel. En dat is wat ze het liefste doet, spelen en knuffelen, deze heerlijke knuffelkont. Maar met zoveel honden te verzorgen is daar helaas te weinig tijd voor. Vandaag echter was voor haar prachtig. Vandaag is Giannis, (die slecht ter been is) een poos naar de binnenweide gegaan. Hij heeft Lisa en haar kennelgenoot Boulis uit de kennel gehaald en ze lekker geknuffeld en bij hem rond laten scharrelen.

Virtuele adoptie status van Lisa

€ 17,50 van € 20,00