Print pagina Naar adoptiedieren overzicht

Boulis 🇬🇷 (Ter adoptie)

 • Naam: Boulis
 • Leeftijd: ± 8 jr en 11 mnd
 • Geslacht: Reu, gecastreerd
 • Maat: Groot (geschat)Alle maten en gewichten zijn een schatting. Het betreft een gemiddelde van wat de hond zou moeten wegen, in de winter zijn onze hondjes altijd iets forser.
 • Locatie: Griekenland FTS
 • Geboren: ± 1 juni 2015
 • Gevonden: ± 1 augustus 2015
 • Karakter: Opgegroeid in huis en is ontzettend lief voor volwassenen en kinderen. Rustig, graag bij mensen in de buurt. Kan met andere honden, katten en kippen maar is een alfa reu. Wandelen aan lijn gewend.
 • Kan met andere honden: Ja
 • Kan met katten: Ja
 • Kan met kinderen: Ja
 • Hoogte: ± 60 cm
 • Gewicht: ± 35 kg

Het begin

Boulis woont bij Giannis sinds hij 2 maanden oud is. Hij mag alleen maar bij Giannis weg naar het allerbeste thuis is dat we voor hem kunnen vinden. Boulis is namelijk eigenlijk Giannis’ zijn eigen hond, maar Giannis gunt hem een beter leven. Hij woonde eerst bij Giannis thuis in Memi maar is op 13-07-2022 naar de FTS Safe Haven verhuisd. Hier is hij in een kennel met alleen dames komen te wonen; Hij is een alfa reu en met andere reutjes wil het nog wel eens niet boteren. We waren dolgelukkig dat Boulis eindelijk weer kan rennen want dat kon in Memi niet. Hij is dus opgegroeid in huis en is ontzettend lief en lompsterk. Hij kan met andere honden, katten en kippen.

Qua grootte hangt hij tussen middelgroot en groot in. Hij lijkt groot op foto’s, maar dat valt reuze mee. Hij is net een beer met al dat haar.

Boulis is gezond, lief voor volwassenen en ook voor kinderen. Rustig en vindt het heerlijk om bij mensen in de buurt te kunnen zijn.

Het heden

14-03-2024

Het verhaal van Boulis begint weer schrijnend te worden. Boulis houdt van aandacht… maar hij zit helemaal achterin de hoek, samen met Lisa. Twee van Giannis’ beste honden, weggestopt in een hoekje. Tijdens onze bezoeken merken we dat hij teruggetrokken is. Als je genoeg tijd hebt en voor hem maakt… en iemand anders aandachtslustige Lisa bezig houdt, dan komt hij graag uit zijn schulp. Kinderen, geen probleem!!!

Door alle visite, workawayers en extra tijd, kwam daar verandering in. Boulis werd voor het eerst sinds 2023 weer uit zijn kennel gehaald om samen met ‘zijn zusje’ Lisa op pad te gaan. Wat heerlijk!!! Wat heeft hij genoten.

Boulis heeft in principe niet heel veel nodig, maar wandelen aan de lijn is hij gewend en vindt hij heerlijk. Lekker snuffelen en lekker genieten.

23 april 2023

Boulis is aan het genieten met kennelgenootje Lisa. Vandaag is Giannis, (die toch slecht ter been is) naar de binnenweide gegaan. Hij heeft Boulis en Lisa uit de kennel gehaald en ze lekker bij hem rond laten scharrelen en knuffelen. Voor Boulis is het best een grote verandering geweest. Ook al kan hij in zijn huidige kennel rennen en spelen (dit kon niet bij het huisje in Memi) hij had het moeilijk met het niet meer elke dag zo veel zien van zijn vriend Giannis. Hij leek hierdoor wel eens weg te kwijnen.

Boulis woont nog in Griekenland. Heeft u interesse in deze teddybeer? Als u meer over hem wilt weten, overweegt hem te adopteren óf hem wilt opvangen, laat het ons weten!

Virtuele adoptie status van Boulis

€ 7,50 van € 20,00

We ontvangen een bijdrage voor het voer!
Wilt u ook bijdragen? Lees meer over Virtuele Adoptie en vul het formulier in om mee te helpen!