Print pagina Naar adoptiedieren overzicht

Wi 🇬🇷 (Ter adoptie)

 • Naam: Wi (Wifi)
 • Leeftijd: ± 4 jr en 2 mnd
 • Geslacht: Reu, gecastreerd
 • Maat: Grote middelmaat (geschat)Alle maten en gewichten zijn een schatting. Het betreft een gemiddelde van wat de hond zou moeten wegen, in de winter zijn onze hondjes altijd iets forser.
 • Locatie: Griekenland FTS
 • Geboren: ± 1 mei 2020
 • Gevonden: ± 22 maart 2021
 • Karakter: Vrolijk, energiek, mensen zijn een feestje, knuffelig
 • Kan met andere honden: Ja
 • Kan met katten: Onbekend
 • Kan met kinderen: Waarschijnlijk
 • Hoogte: ± 55 cm
 • Gewicht: ± 25 kg

Hoe het nu gaat met Wi

21-06-2024
Werkelijk een van de meest geliefde en meest gefotografeerde hondjes is Wi. Super knuffelig, super aanhankelijk, een beetje onderdanig en gewoon een van de liefsten.

In Nederland zien we zo veel hondjes die op Wi lijken; een beetje robuust, met een hart van goud. Iedereen die op de safe haven komt is het er over eens: Wi is een absolute schat en waarom zit hij hier nog? Wi is pas 4, maar heeft zijn hele leven niets anders gekend dan kenneldeuren en ijzeren omheiningen. We zijn dankbaar dat er steeds meer visite komt en steeds meer mensen zich aansluiten via WorkAway, zodat Wi wat vaker buiten is.

Wi's verhaal

Het begin:
Op 22-03-2021 vond Giannis een reutje (Wifi) en een teefje (Data) aan dezelfde ketting vastgebonden bij de havenhokken. Ze waren angstig en we hebben ze eerst de tijd gegeven om bij te komen.
Wi (M) zal geboren zijn rond mei 2020 en weegt ongeveer 25 kilo (geschat). Hij doet het goed met andere honden (ook anderen dan Data). Hij is zelfs heel sociaal met zijn soortgenoten. Mensen zijn voor hem ook een feestje. Hij is zeer vriendelijk, enthousiast en knuffelig.

22-07-2021 

Wi is opgenomen bij de dierenarts omdat mensen glas in de havenhokken gegooid hebben. Hij wordt tijdens de operatie meteen gecastreerd.

10-2021

Een van onze adoptanten komt helpen op de noodopvangen. Zij is verbaasd over de vriendelijkheid van de honden en emotioneel gegrepen door Wi. Zo mensgericht en knuffelig. Zo’n sociale hond en dan vastzitten in die hokken.

19-05-2022

Wi is vanuit de Havenhokken naar de FTS Safe Haven geëvacueerd. Hij maakt het heel goed en vermaakt zich prima.

05-02-2024
Wi… een bonk liefde! Wi is een onderdanig reutje, die eigenlijk niets anders wil dan aandacht en knuffelen. Anders dan de andere hondjes op de safe haven, die op je af komen stormen, benadert Wi je vanaf de grond. In een soort sluip vraagt hij of hij dichterbij mag komen, om vervolgens helemaal op te gaan in de knuffels van… nu ja, van wie er is! Man, vrouw, kind, tiener… het is allemaal oké!
Wi is een super vrolijk mannetje. Kan met honden, katten is onbekend, maar waar hij het best bij kan is mensen!

03-06-2024
Wi geniet met volle teugen van alle aandacht van de WorkAway’ers en visite. De kennel van Wi is een grote knuffelzone; hier kom je niet uit zonder uitgebreid kopkroelen gegeven te hebben. Hij houdt ook erg van een wandeling. Door het middenterrein lopen is wel een beetje spannend met al die loslopende honden, maar eenmaal buiten vindt hij het heerlijk geurtjes op te snuiven en met zijn mens van dat moment mee te lopen. Ook in groepen lopen gaat hem super goed af

Virtuele adoptie status van Wi

€ 7,5 van € 20,00

We ontvangen een bijdrage voor het voer!
Wilt u ook bijdragen? Lees meer over Virtuele Adoptie en vul het formulier in om mee te helpen!