Print pagina Naar adoptiedieren overzicht

Dimi 🇬🇷 (Ter adoptie)

  • Naam: Dimi
  • Leeftijd: ± 1 jr en 0 mnd
  • Geslacht: Reu, nog ongecastreerdDieren ouder dan 1 worden altijd geholpen voordat ze gaan reizen.
  • Maat: Middelmaat (geschat)De maten en gewichten bij deze pup zijn een schatting van de uiteindelijke maat, gebaseerd op de inschatting van de rescuer en de dierenarts.
  • Locatie: Griekenland FTS
  • Geboren: ± 20 juli 2023
  • Gevonden: ± 7 oktober 2023
  • Kan met andere honden: Ja
  • Kan met katten: Onbekend
  • Kan met kinderen: Ja

Hoe het nu gaat met Dimi

Dimi is nieuwsgierig, lief en aanhankelijk. Als er mensen op het middenveld komen, is hij er altijd snel bij om hun aandacht te krijgen. Hij reageert goed op alle mensen, ook op vreemden en kinderen. Het gaat ook goed met alle andere hondjes die hij ontmoet, reu en teef. Dimi heeft een heel vriendelijk karakter en gaat graag op zijn rug liggen voor een belly rub. Hij is op dit moment nog niet gecastreerd, maar staat hoog aan de lijst.

 

Dimi's verhaal

Het begin: Giannis en Nikos moesten naar Kyparissia naar de dierenarts. Ze werden gebeld want op de stoep van het gemeentehuis waren 2 pups van ca 2,5 maand oud achtergelaten. Giannis en Nikos moesten toch al naar de dierenarts en namen ze mee voor controle, de eerste vaccinatie, ontworming en anti-parasieten behandeling. De pups moesten mee naar de safe haven, want op straat blijven… het kan niet.

Update 17-10-2023
De pupjes hebben de eerste tijd overleefd en tijdens ons verblijf in oktober, krijgen ze hun namen: Lola (V) en Dimi (M) Het zijn twee pittige pups! Ze vragen goed de aandacht, wanneer je langs het rennetje komt. Maar wat wil je, ze zitten gescheiden van de rest, maar zien wel alles aan hen voorbij komen. Ze groeien gestaag en zijn pups zoals ze horen te zijn.

Update 08-11-2023
Dimi en Lola zijn beiden super geïnteresseerde pupjes. Vanuit hun bescherming (de ren die in de caravan area staat) bekeken ze alles nieuwsgierig en als ze er uit gehaald werden voor een knuffeltje, genoten ze van de aandacht. Na de quarantaine periode zijn Dimi en Lola zijn op 07-11 toegelaten in de caravan crew. De introductie ging natuurlijk prima en waar Dimi alle hondjes heel beleefd benadert, is Lola wel echt een wervelwindje. We zijn blij dat ze nu wat meer vrijheid hebben.

Update 18-01-2024
Dimi en Lola zijn een natuurlijk onderdeel van de caravan crew geworden. Ze doen het geweldig met de hondjes daar, maar uiteindelijk zullen ze naar de kennels verdwijnen en zo ook wat meer uit het zicht, helaas. Gelukkig is dat nog niet nu en spelen ze er op los met de anderen en zijn ze heel vriendelijk met de bezoekers.

Update 09-03-2024
Dimi is een vrolijke pup, die wel liever lui is dan moe. Natuurlijk speelt en ontdekt hij graag, maar op zijn rug liggen en knuffelen heeft zijn voorkeur! Visite is hij dol op, kinderen ook! Maar als de visite dan bedenkt dat je wel mee kan wandelen… dan gaat Dimi liggen… “Nee hoor! Mij niet gezien!” moet hij gedacht hebben. Uiteindelijk was hij met maatje Buddy toch zover te porren en vond hij het hartstikke leuk én voor herhaling vatbaar.

Update 08-04-2024
Dimi luiert graag in het zonnetje en knuffelt liever dan dat hij speelt. Zodra er iemand op het speelveld komt, is hij wel van de partij! Hij wil heel graag je aandacht en blijft je aandacht vragen tot je voor hem blijft staan. Alle visite is goed! Iedereen is lief. Dimi is buiten de shelter gaan wandelen. Dat gaat hem steeds beter af. De eerste keer had hij wat steun nodig van Buddy, maar al snel kon hij zijn ‘angsten’ overwinnen en lekker genieten van de wandelingen, zodat hij daarna weer kan rusten.

Update 05-06-2024
Wanneer je op het middenveld stapt, is Dimi daar. Hij wil graag je aandacht en knuffels en als hij die eenmaal heeft, gaat hij op zijn rug liggen voor een stevige belly rub. Dimi is de vriendelijkheid zelve; naar mensen, kinderen, volkomen vreemden en zijn verzorgers, maar zeker ook naar de hondjes die bij hem op het middenveld wonen en degenen die erdoorheen lopen, omdat ze op wandeling gaan. Dimi heeft nooit ruzie en altijd gezelligheid. Hij is ook zeer nieuwsgierig en komt altijd even kijken wat de mensen nu weer aan het doen zijn. Samen met zijn zusje Lola, die hetzelfde karakter heeft, heeft hij de grootste lol.

Virtuele adoptie status van Dimi

€ 0,00 van € 20,00

Helaas nog niet virtueel geadopteerd 😢.
Wilt u van een afstand bijdragen aan de verzorging? Klik hier en adopteer virtueel!