Orsa’s safe haven

Afgelegen, weg van dreiging, ligt de safe haven van Orsa. Hier wachten ongeveer 20 honden en een wisselend aantal pups op hun ‘voor altijd huisje’. Alle honden en pups zijn zwervers met een verhaal. De verhalen zijn na te lezen in de albums op onze Facebook site. Om een mooi beeld te geven, wordt beneden de live sessie van 12-07-2021 afgespeeld.

Bij Orsa zijn ook honden die niet geadopteerd kunnen worden. Dat kan zijn omdat zij bijvoorbeeld te zwaar zijn voor transport, of een complexe medische aandoening hebben.

Naast de opvang van deze rescues is zij officiële vrijwilliger voor de municipaliteit Trifiliá en rijdt zij uit om zwervers te vangen voor het steriliseren en castreren, waarna zij ze weer terug zet in hun leefgebied (wanneer de gezondheid dat toestaat). Tevens wordt zij gebeld wanneer er weer een nest pups in een container, of zwervend langs de weg, gevonden wordt. Zij ontving door deze status +/- 25 zakken voer per jaar; veel te weinig. Helaas is de Municipaliteit hier in 2021 mee gestopt. Alle vaccinaties, overige medicijnen en voer betaalt zij uit eigen zak, van haar pensioen.

Onder een kleine impressie van de dieren die bij Orsa wonen. De te adopteren honden zijn te vinden op onze Facebook site.

Filiatrá


12-07-2021 Een kleine impressie; De nieuwe puppy ren en de lang-blijvers worden voorgesteld in een Facebook live sessie

Help make life a little better.

Wilt u Orsa steunen, doneer dan op rekeningnummer NL14BUNQ2042048275 (BIC: BUNQNL2AXXX)
t.n.v. Stichting For the Strays – Paws of Greece (FTS) o.v.v. Orsa.
Of via Paypal: paypal.me/FTSPoG o.v.v. Orsa.
Of vraag ons via onderstaande knop een Tikkie te sturen; u kunt zelf een bedrag naar keuze invullen.
Of maak direct aan ons over via onderstaande knop.
U kunt ons ook vragen een Tikkie te sturen via het contactformulier; u kunt zelf een bedrag naar keuze invullen.