Nikos’ virtuele adoptiekatten

Nikos, onze kattenman, heeft in zijn huis 20+ katten opgenomen, die bijna allen iets mankeren, waardoor ze uiteindelijk niet meer terug de straat op kunnen. Ze genieten bij Nikos van veel liefde, intensieve zorg en een zorgeloos bestaan.

Deze katten hebben niet alleen veel aandacht nodig, maar ook speciale zorg en speciaal voer. De katten zijn óf chronisch ziek (van auto immuun tot blaasgruispatiënt), óf hebben huidkanker en mogen nooit de zon meer in, óf blind, óf… ja of…

Voor Nikos’ katten hebben wij dus iets bijzonders bedacht. Deze katten bieden wij aan voor virtuele adoptie. Lees op de pagina ‘Wat doen wij’ wat dit precies inhoudt. Alle katten (en honden) die virtueel geadopteerd kunnen worden, staan op onze Facebook site in een speciaal album.

Hieronder alvast een kleine impressie.

Nikos’ ziekenboeg

Eigenlijk hoeft het niet gezegd, maar met aandoeningen en ziekten, komen extra (dierenarts-) kosten en speciaal voer. Nikos heeft op dit moment drie banen om de kosten te dekken, want naast deze bijzondere gevallen, voert hij ook nog eens ongeveer 300 zwerfkatten in zijn katten kolonies.


Help make life a little better.

Wilt u Nikos steunen, doneer dan op rekeningnummer NL14BUNQ2042048275
(BIC: BUNQNL2AXXX) t.n.v. Stichting For the Strays – Paws of Greece (FTS) o.v.v. Nikos.
Of via Paypal: paypal.me/FTSPoG o.v.v. Nikos
Of maak direct aan ons over via onderstaande knop.
U kunt ons ook vragen een Tikkie te sturen via het contactformulier; u kunt zelf een bedrag naar keuze invullen.

Daarnaast kunt u deze katten virtueel adopteren, zoals boven beschreven.