Het Haven gebied

Dichtbij het strand, in het havengebied, liggen de Havenhokken en de Taverna. Deze twee plekken zijn niet van Stichting For the Strays – Paws of Greece of van onze vrijwilligers. Het zijn beruchte plekken waar mensen hun dieren achterlaten om gevonden te worden door onze vrijwilligers. Ooit waren de Havenhokken volières en was het een trekpleister, nu is het aangewezen door de burgemeester van Kyparissiá als “overschot plek”; de mensen dumpen hun dieren hier, dan kunnen ze er net zo goed blijven en door de vrijwilligers verzorgd worden.

Omdat de hokken voor iedereen toegankelijk waren en er nog al eens een hok open bleef staan, heeft een bevriende vrijwilliger mooie, stevige en afsluitbare deuren gedoneerd.
Toen de aantallen hondjes begin 2021 maar bleven groeien, heeft men besloten ook de aan de overkant liggende gesloten taverna in gebruik te nemen voor de verzorging van voornamelijk de pups.

De dieren in het Havengebied zijn allemaal te adopteren, ook de katten!
Het haven gebied wordt onderhouden en verzorgd door Nikos N. en Giannis. De havenmeester houdt ’s nachts de wacht en belt Giannis wanneer er ongeregeldheden zijn.

Onder een kleine impressie van de dieren die in het Havengebied wonen. De te adopteren honden en katten zijn te vinden op onze Facebook site.

KyparissíaHelp make life a little better.

Wilt u Nikos N. steunen, doneer dan op rekeningnummer NL14BUNQ2042048275 (BIC: BUNQNL2AXXX)
t.n.v. Stichting For the Strays – Paws of Greece (FTS) o.v.v. Nikos N.
Of via Paypal: wehelpdogs@outlook.com o.v.v. Nikos N.
Of vraag ons via onderstaande knop een Tikkie te sturen; u kunt zelf een bedrag naar keuze invullen.
Of maak direct aan ons over via onderstaande knop.
U kunt ons ook vragen een Tikkie te sturen via het contactformulier; u kunt zelf een bedrag naar keuze invullen.