Giannis’ safe haven

Verstopt tussen de olijfbomen, ver weg van de dreigende wereld leven 28 honden, 15 katten en een stuk of 10 kippen. Want, bij Giannis leeft alles door elkaar… De honden die bij hem vandaan komen zijn dus goed gemanierd en kunnen met allerlei dieren samenleven.

De dieren in zijn safe haven zijn niet allemaal te adopteren. Niet omdat ze niet geschikt zijn, maar omdat ze óf te zwaar zijn voor het transport, óf omdat ze iets onder de leden hebben, óf simpelweg omdat Giannis een enkele als eigen beschouwt.

Naast de tijdelijke opvang van deze rescues, rijdt hij de bergen in om mensen te helpen met het vervoer voor het steriliseren en castreren en is hij officiële vrijwilliger voor de municipaliteit Trifiliá. Hij ontvangt door deze status +/- 25 zakken voer per jaar; helaas lang niet genoeg om het werk te doen, wat hij doet.

Onder een kleine impressie van de dieren die bij Giannis wonen. De te adopteren honden zijn te vinden op onze Facebook site.

Kyparissía


Giannis moet helaas op korte termijn op zoek naar een nieuw onderkomen. We hopen dat hij op zijn nieuwe plek genoeg ruimte heeft voor zijn dieren.


Help make life a little better.

Wilt u Giannis steunen, doneer dan op rekeningnummer NL14BUNQ2042048275
(BIC: BUNQNL2AXXX) t.n.v. Stichting For the Strays – Paws of Greece (FTS) o.v.v. Giannis.
Of via Paypal: paypal.me/FTSPoG o.v.v. Giannis.
Of maak direct aan ons over via onderstaande knop.
U kunt ons ook vragen een Tikkie te sturen via het contactformulier; u kunt zelf een bedrag naar keuze invullen.