De vrijwilligers in Griekenland

We zijn een kleine, enthousiaste, groep vrijwilligers, die allemaal het hart voor dieren op de juiste plek heeft zitten. Vanuit Nederland en Duitsland proberen we de vrijwilligers in Griekenland te ondersteunen.

Elke vrijwilliger in Griekenland heeft zijn/haar eigen Safe haven, of heeft de geredde honden en katten in huis. In het menu vindt u een uitgebreid verhaal per plek. Hieronder geven we alvast een introductie.


Giannis

Honden en katten; huis en safe haven

Giannis huist, verstopt tussen de olijfbomen, gemiddeld 25 honden, die bijna allemaal te adopteren zijn en ongeveer 20 katten, welke virtueel geadopteerd kunnen worden.

Hij is officiële vrijwilliger voor Trifiliá en rijdt geregeld, op verzoek of vanuit eigen beweging, naar plekken om honden te vangen die gesteriliseerd en gecastreerd moeten worden.

Klik hier voor een uitgebreid kijkje in zijn keuken. De te adopteren honden, en virtueel te adopteren katten, zijn terug te vinden op onze Facebook site.


Orsa

Honden en katten; huis en safe haven

Orsa beschikt over een stukje land wat beschut is opgesteld. Hier heeft zij een aantal kennels, waar gemiddeld 30 honden op adoptie wachten. Daarnaast heeft zij thuis een aantal honden en katten die tijdelijk meer aandacht nodig hebben.

Ook Orsa is officiële vrijwilliger voor Trifiliá en rijdt geregeld, op verzoek of vanuit eigen beweging, naar plekken om honden te vangen die gesteriliseerd en gecastreerd moeten worden. Daarnaast komen veel mensen bij Orsa, wanneer zij zelf niet meer weten wat te doen met hondjes of pups.

Klik hier voor een uitgebreid kijkje in haar keuken. De te adopteren honden zijn terug te vinden op onze Facebook site.


Nikos

Katten; thuis en in kolonies

Naast de opvang van 20+ onbemiddelbare katten (vanwege ziekten en aandoeningen) in huis, voert Nikos zo’n 300 katten in +- 20 kolonies verspreid over Kyparissia en Filiatrá.
Daarnaast rijdt Nikos met de andere vrijwilligers mee, wanneer zij hulp nodig hebben (zoals bij vangacties).

Het is voor ons, als kleine organisatie, niet te doen katten ter adoptie aan te bieden. Nikos financiert alles vanuit eigen zak en omdat hij zich zo inzet voor de zwervers, hebben wij het virtuele adoptie programma neergezet. Klik hier om te zien hoe het in zijn werk gaat.

Klik hier om de katten kolonies te bekijken. De virtueel te adopteren katten zijn terug te vinden op onze Facebook site.


Thenia

Honden; safe haven

Thenia beschikt over een aantal kennels verstopt tussen de huizen. Gemiddeld heeft zij 20 honden op adoptie wachten. Daarnaast voert zij een aantal katten en kippen op het terrein.

Ook Thenia is officiële vrijwilliger voor Trifiliá en rijdt geregeld, op verzoek of vanuit eigen beweging, naar plekken om honden te vangen die gesteriliseerd en gecastreerd moeten worden.

Klik hier voor een uitgebreid kijkje in haar keuken. De te adopteren honden zijn terug te vinden op onze Facebook site.


Help make life a little better.